i
Helsingin kaupunki nosti pysäköintitaksojaan 1.1.2010 alkaen. Uudet taksat tulee päivittää Cometiin, ennen kuin rahan lataaminen on jälleen mahdollista.
Tällä sivulla voit päivittää Cometin pysäköintitaksat sekä kellonajan. Lisäksi voit lukea laitteesi viimeisemmät pysäköintitapahtumat.

Jos et voi itse päivittää Cometia, voit käydä Comet asiakaspalvelupisteellämme , tai Helsingin kaupungin Rakennusviraston asiakaspalvelussa päivittämässä sen.

Voit myös lähettää laitteesi päivitettäväksi:

Laatukilpi Oy
Opastie 10
62375 YLIHÄRMÄ

HUOM! Muista ilmoittaa laitteen palautusosoitteen.
OHJEITA:
  1. Ennen kuin kytket Cometin MiniUSB-kaapeliin, varmista että Comet on suljettu. Comet USB-ohjain tulee olla asennettu tietokoneellesi. Katso ohjeet ajurin asentamiseen "Comet asetukset"–linkistä. Ohjain toimii Windows XP/Vista/7 käyttöjärjestelmissä. Selain tulee olla Internet Explorer, Mozilla Firefox tai Google Chrome.
  2. Kytke Comet MiniUSB-kaapeliin. Cometin näyttöön ilmestyy "USB". Valitse haluamasi painike sivun alareunasta.
  3. Valitessasi "Päivitä Comet", päivittyvät laitteeseesi uudet taksat. Odota, että sivu kertoo päivityksen olevan valmis, ennen kuin irrotat Cometin kaapelista.
  4. Valitessasi "Lue pysäköintitapahtumat", tiedot pysäköintitapahtumista luetaan ja poistetaan Cometista (max 20kpl) ja tallennetaan palvelimellemme.
  5. Valitessasi "Päivitä Cometin kello" Cometin kello päivittyy. Näet ilmoituksen, koska Comet voidaan irroittaa kaapelista.